10.9.2010

laminaatti saa kyytiä

astianpesukone alkaa olla tiensä päässä. Luukun tiiviste ilmeisesti vuotaa ja on kastellut laminaattia pesukoneen edustasta sillä seurauksella, että laminaatti aaltoilee saumoistaan.

Laminaatin alla on 1948-vuoden lautalattiaa, joka ei onneksi ole läpiasti kastunut vaan voidaan vielä elvyttää. Viikonlopun ohjelmaksi ajattelinkin laminaatin tuhoamista. Tokihan tässä tulee esim. kirjahyllyn tyhjennys kaupanpäällisenä, mutta on se lautalattiakin sitten valkeaksi maalattuna kaunis.

Meillä on ollut tuo lautalattia käytössä, mutta kun lapset oli kaikki pieniä, se kuusi-mäntylattia oli kovin pehmeä materiaali keittiöön, joten laitettiin laminaatti päälle. Nyt siis alkuperäinen lattia käyttöön maalilla freesattuna. Me like!

EDIT. 15.9.2010; Laminaatti on saanut kyytiä puolen keittiön osalta, Betolux on ostettu. Eilen huomasin harmikseni, että osa lattiasta on lastulevyä, joten nyt täytyy hakea myös lattialautaa...no, onneksi vain vähän. Maali tulee silti olemassaolevan lattian pintaan viimeistään lauantaina, jääkaapin ja pakastimenalunen täytyy laittaa sitä ennen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti