22.9.2010

tykkää tai älä


joo, tiedetään, Muumimukien keräily on typerää ja tyhmää. Joidenkin mielestä. Minun ei. Meillä ensimmäiset mukit ovat 90-luvulta; mies opiskeli muualla, kaukana kotoa ja vietti viikot opiskelupaikkakunnalla, josta osti aina uuden mukin mennessään ja toi sen kotiin tullessaan. Ne ovat niitä mukeja, joissa on pieniä muumikuvia.

Kokoelma on jo varsin mittava, olen ostanut mukeja sillä periaatteella, että niiden on miellytettävä minua, kaikkia ei tarvitse olla. Kovin montaa ei ole jäänyt ostamatta kuitenkaan :)

Uusin muki tulee kauppoihin viikolla 40, hiihtokilpailu-aiheellaan liittyy kausimukien joukkoon ja on piristävän vaalea edellisvuotisten tummien mukien jatkoksi. Tämä liittyy kasvavaan muumimukien joukkoon takuulla!

3 kommenttia:

  1. Meiltä löytyy 'vain' 2 muumimukia - oma 90-luvun alun keltainen ja Haisuli-muki. Tuo on pakko hommata ihan tuon Haisulin takia!

    VastaaPoista
  2. joo, toi oli pitkästä aikaa jotenkin iloisen oloinen muki. Meilläkin on Haisuli yksi suosikki.

    VastaaPoista
  3. Nätti muki! Meilläkin on niitä aika monta, ehkä kymmenkunta. Minun suosikki on se ehkä parin vuoden takainen tummasävyinen talvimuki, jossa muumit ovat veden äärellä ja vedessä hengaa joku (hyvä muistikuva näkemättä mukia:D)

    VastaaPoista