25.10.2010

wuppiduu


joku siis lukee blogiani ja kokee sen jopa mielekkääksi :) kiitos tunnustuksesta tälle blogistille, jonka itsekin vasta hetki sitten löysin.

Olen nyt ehkä tylsä, koneeni suosikkilista on täynnä hienoja blogeja, niistä useampikin kahmii näitä tunnustuksia varmasti päivittäin, blogit pääsevät lehtiin ja saavat julkisuutta, joten tällä kertaa tunnustus jaetaan yhteisesti kaikille niille, jotka vasta aloittelevat kulkuaan blogimaailmassa, ja jotka ovat vielä löytämättä, tai vain harvan tiedossa.

1. Jaa tunnustus eteenpäin viidelle inspiroivalle bloggaajalle
2. Kerro kolme asiaa joita rakastat
3. Näytä kuva rakastamastasi asiasta ja kerro siitä

Perheeni, se ihana, voimia-antava, sekamelskainen perhe, jossa on seitsemän hienoa persoonaa, kaikkine ärsyttävyyksineen on minun omani ja rakas. Rakastan kaikkea kaunista, esteettistä ja taidokasta, siitä esimerkkinä tähän parin muodostelmaluistelujoukkueen taidonnäyte. Nuo olivat hienoja hetkiä.




20.10.2010

voittajan on helppo hymyillä


Wuppiduu! Voitin Kootut Murut -blogin arvonnassa ihanan pöllöprintin. Siis minä, joka en koskaan voita mitään. Osallistun aina toiveikkaana kaikenmaailman arvontoihin ja kilpailuihin, mutta tämä taitaa oikeasti olla ensimmäinen voitto pitkään aikaan. No, voitinhan mä kerran Ikean avajaisissa ja sain ostokseni ilmaiseksi, mutta siinä ne sitten taitaa ollakin. Ja nyt tuo pinkki pöllö liihahtaa meille kotiin. Kivaa!

Huomenna alkaa meidän perheellä syysloma, eli reilusti pidennetty viikonloppu. Tiedossa on ainakin sukulointia, kummitytön synttärit ja rytmisen voimistelun kilpailut Turussa. Toivottavasti valokuvaaja lähtee kisoihin mukaan, niin saadaan lisää kuvia perheen taitureista.

15.10.2010

iik, iik


Iittalassa on iik-päivät. No, milläpä "itseään kunnioittavalla" puodilla tai ketjulla ei nykyään olisi jos jonkinmoista hullutus-pyllytys-tuuletus-hobbalo-pippalo-alennusmyyntiä? Niinpä.

Iik-päiviltä tuli raahattua muutama Birds by Penttinen -metallipurkki. Keittiösäilytykseen, kaikki pikkuromut joita ei mihinkään tarvita, mutta joita ei kuitenkaan mukamas voi heittää poiskaan. Edelliset, Marimekon Unikot saavat siirtyä palvelemaan jotain muuta kohdetta. Mutta ei meillä.

Ostettiin myös ihana Lantern-maljakko, rikkoutuneen tilalle. Suunnittelijansa on muuten aivan ykkössuosikkini.

6.10.2010

oijoi joijoi - mikä ihanuus!


Luin eilen uutta Dekoa, sieltä se pomppasi kuin tilauksesta. Meidän joululahja.
Joo-o. Yki Nummen Kartiot-valaisin. Aivan taivaallisen ihana. Lokki ja Modern Art saavat seuraa tästä. Mieskään ei pahasti murissut. Se on hyvä se.