23.9.2011

Time flies when you have fun



niinkö? Aika rientää, päivät kuluvat. Olisiko pitänyt pitää tämä itsestään syntynyt tauko tuonne lokakuun puolelle, olisi tullut tasakuukausia blogihiljaisuutta.

Aika rientää, vaikkei olisikaan niin hauskaa. Kun illat täyttyvät ruoanlaitosta, sekasotkun selättämisestä, harrastuksiin kuskaamisesta, väsymyksestä ja siitä pakollisesta viiden ja kuuden välillä tapahtuvasta koomailusta, jota harrastetaan lastenohjelmien ajan. Kolmevuotias totesi sen osuvasti: "mä katon pikkukakkosta ja äiti kuuntelee". Juu-u. Silmät kiinni ja rankka yritys saada torkahdettua lähes tunniksi.

Viikonloppuina pitäisi saada ihan hirveästi aikaan; selättää pyykkivuori, tehdä isompaa siivousta, raivata pihaa....jossain välissä pitäisi olla sosiaalinenkin, tavata ystäviä, kutsua näitä kyläilemään ja käydä ehkä kylässä.

Arkiliikunta bussipysäkiltä töihin kuittaa liikunnan, onneksi bussipysäkiltä on vähän pidempi matka työpaikalle, muuten liikunta olisikin aivan paitsiossa. Ei ehdi eikä jaksa.

Tänä viikonloppuna isäntä menee ystäviensä kanssa kalaan, minä tapaan ainakin yhden ystävän, ehkä jopa paikkamaalaan keittiössä ja korjaan muutaman listan, leivon pullaa ja sämpylöitä, siivoan ja järkkään. Tai sitten katson dvd:ltä loistavaa ruotsalaista huumoria; Solsidan, jag väntar på lördag. Då träffar vi.

Sunnuntaina kuitenkin ihan varmasti juhlin siskonpojan synntäreitä.

Trevlig veckoslut!