14.2.2011

"moi, mitäs te?"


esikoinen lähetti terveisiä Las Palmasista. Siellä on lämmintä, ihanaa ja sikahalpaa. Alennusmyynnitkin vielä :)

Täällä on sikakylmää, aamulla vedin työmatkalle toppahousut jalkaan. Täällä on myös flunssa. Erilaisia kurjuuksia ympärillä. Hankalaa ja ankeeta. Onneksi neljän työpäivän päästä on talviloma. Ei tarvitse herätä kellon pirinään yhdeksään aamuun.

Mies lupasi ystävänpäiväateriaksi tomaatti-vuohenjuustokeittoa ja saaristolaisleipää. Nam. Olisipa jo iltapäivä.

8.2.2011

lunta, lunta ja vielä lunta


tänä aamuna taas maa peittyi valkoiseen huntuun. Joopa joo. Yöllä oli taas satanut sitä kirottua lunta. Tarpoessani bussipysäkille havainnoin sen verran, että tänään olisi hyvä päivä tehdä lumitaidetta. Mutta sitäpä ei töissä kai saa tehdä kuin korkeintaan ruokatunnilla. Blääh.

Onhan se hienoa, että lunta on, saavat lapset hiihtää ja tehdä niitä lumijuttuja. Onhan niitä ollut talvia, että luistelukentät on olleet kaksi viikkoa käytössä. Liika on kuitenkin liikaa. Asemakaava-alueiden omakotiasujat ovat helisemässä kaiken sen lumen kanssa, mikä pitää pihasta kolata pois, ettei naapurit saa paheksunnan aihetta tekemättömistä lumitöistä.

No, kaipa se aurinko ja kevätkin saavat vielä sijaa. Sitä odotellessa voi vaikka tutustua uusiin blogeihin ja käydä osallistumassa arvontaan täällä

4.2.2011

bussiääliöt


kuljen työmatkani pääsääntöisesti bussilla. Jep. Matkaa kertyy n. 25 km ja busseja kulkee muutama tunnissa. Isompaan kaupunkiin matkustellaan, sekä me työläiset että koululaiset, opiskelijat ja muut, jotka nyt saaresta suureen maailmaan haluavat.

Bussi on lähes aina täynnä. Jokaista paikkaa myöten. Paitsi niitä paikkoja, jotka joku otsikossa mainituista on päättänyt varata laukulleen.

En ymmärrä ihmisiä, joilla aamun ruuhkabussissa riittää pokkaa istua ainoana ilman vieruskaveria, kun samalla kyydissä on myös niitä, jotka eivät saaneet istumapaikkaa lainkaan.

Tänään meinasin revetä ja huutaa sille yhdelle reilu 50v rouvashenkilölle, että nosta se laukku syliin. En kehdannut.