24.3.2010

Kevätnäytös


Kuten jo aiemmin kerroin, meillä luistellaan. Kausi alkaa olla päätöksessään ja on kevätnäytöksen aika. Meidän seuralla se on tänä vuonna teemaltaan HSM, High School Musical. Paljon on hommia ennen kuin näytös on kasassa ja esitetty, toivottavasti runsaslukuiselle yleisölle. Silti niin mukavaa.

Pääsiäismietteitä

Koristeletteko kotianne pääsiäiseksi? Lapset toivovat rairuohoa ja virpomisoksia, minä koitan toteuttaa minimalismia ja jättää roinan ja koristeet vähemmälle. Voisin kotiini ihanien pastellivärien lisäksi ottaa omenapuunoksia maljakkoon ja Heljän keraamisia, valkoisia pupuja.

15.3.2010

Laiska bloggaaja

tunnustan, istun ja luen blogeja, mutta omat tilitykset on jääneet vähälle. Mistä johtuu, en tiedä, ehkä ei ole niin paljon kerrottavaa. Kamerakin olis kiva olla, mutta kun joku tuholainen sen pisti kappaleiksi, niin sitä ei ole.
Okei, onhan meidän tytöillä kameroita, mutta mitäs minä sitten kuvaan, arkea vai? Tyttöjä?

5.3.2010

Jääprinsessojen jalanjäljillä

viikonlopusta on tulossa hektinen; huomenna muodostelmatytöillä kilpailut ja sunnuntaina kuusivuotias osallistuu elämänsä ensimmäiseen aluetason kilpailuun. Hui, äitiä jännittää. Varsinkin kun ohjelma ei ihan muistu mieleen ja kuusivuotiaassa on melkoisesti Drama Queenin vikaa...no, jospa käydään illalla kentällä vähän treenaamassa.

1.3.2010

Loma tuli loma meni

niin se meni, hiihtolomaviikko enemmän tai vähemmän kärvistellessä. Vatsatautikurjimus iski koko porukkaan ja vielä keskiviikkonakin oli aika kurja olo. Höh.
Nyt on jälleen palattu arkeen, kaipa se tästä lähtee rullaamaan. Tänään meidän 6-vuotiaalla on luistelukilpailut - tai no, leikkimieliset sellaiset, mutta yksin siellä jäällä kuitenkin pitää suoriutua. Ja muistaa ohjelma. No, palkinto on varma, kaikki osallistujat kukitetaan ja saavat mitalit kaulaansa. Ei tule kellekään paha mieli.
Niin, meidän perheen viidestä tytöstä neljä harrastaa taitoluistelua. Muodostelmaa pääasiassa, paitsi tämä kuusivuotias, hän vasta opettelee. Ja kuopus kuulemma luistelee isona jääkiekkoa :)